Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов захапа настоящия Здравко Димитров

...
Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов захапа настоящия Здравко Димитров
Коментари Харесай

Славчо Атанасов захапа кмета за Белодробна болница

Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов захапа сегашния Здравко Димитров за договорката за Белодробна болница, която ще се гледа от общинските съветници на сесията в понеделник. Инвестиционното предложение планува Белодробна, в която са настанени бежанци от Украйна, да бъде предоставена за здравен комплекс на МБАЛ " Света Каридад ".  Ето какво написа по този мотив Атанасов във Facebook:

" Отново Белодробна болница е ябълката на раздора. Всъщност към този общински терен и постройка постоянно е имало огромни частни апетити. В края на мандата ми, с цел да бъдат предпазени общинските и цивилен ползи, обвързахме, че с терена и обекта може да се разполага единствено със единодушието на Министерството на здравеопазването и единствено за здравни цели.

Всъщност в този момент е стихотворец ангажимент от вложителя да го употребява за здравни цели. Интересът съгласно мен е към 47 декара прелестен парк, който е част от болничното заведение.

Кметът, юристите на общината и общинските съветници би трябвало да бъдат извънредно деликатни с тази договорка. А и в белодробна има настанени 150 украински бежанци. Не ми е ясно за какво при тяхното съществуване там толкоз се бърза за едно предписание с един от последните и най-ценни парцели на община Пловдив! И съгласно мен за толкоз скъп общински парцел би трябвало да има публично обаъждане!

Още повече един от предизборните девизи на кмета бе " Ще управляваме дружно! "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР