Бившият кмет на Кърджали Хасан Азис ще е следващият лидер

...
Бившият кмет на Кърджали Хасан Азис ще е следващият лидер
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Пеевски предвижда за себе си публичен пост - например премиер

Бившият кмет на Кърджали Хасан Азис ще е идващият водач на Движение за права и свободи. Това предвижда политологът доцент Стойчо Стойчев в ефира на Нова тв. " Пеевски има по-различни проекции, той планува за себе си обществен пост, да вземем за пример министър председател, а не партиен ", счита доцент Стойчев. „ По време на предизборната акция направи усещане, че господин Хасан Азис не беше измежду претендентите за кмет на Кърджали. Още тогава една от спекулациите беше, че вероятно той ще бъде новият ръководител на Движение за права и свободи. Такава рокада се приготвя – това беше новината. Имам и други съображения в поддръжка на това ”, съобщи Стойчев.

Той изясни и за какво счита, че Хасан Азис ще е идващият водач на Движението. " След Доган всички ръководители на Движение за права и свободи били от родопския край. Там имало спад, хората в този край не били толкоз приобщени към Движението и по тази причина водач оттова било символен знак към тях.

Стойчо Стойчев добави, че Движение за права и свободи е доста забавно за американците, тъй като има огромно въздействие върху ислямските организации и може да въздейства посредством изселническите организации с изключение на на изборите у нас, само че и на изборите в Турция.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР