Бившият кмет Илко Стоянов спечели важна битка срещу Дирекция национален

...
Бившият кмет Илко Стоянов спечели важна битка срещу Дирекция национален
Коментари Харесай

АС отмени серия глоби за залите в парк Македония! Бившият кмет Илко Стоянов спечели важна битка срещу ДНСК, бранейки интересите на Благоевград

Бившият кмет Илко Стоянов завоюва значима борба против Дирекция народен строителен надзор /ДНСК/, затворила преди време залите за спорт, в парк " Македония ", където с решение на някогашния кмет Илко Стоянов тренирахадецата спортисти на регионалния център.

След митинги и твърдо неотстъплениеот страна на ексградоначалника, ДНСК анулира разпореждането си и залите бяха отворени за децата, само че инспекциите против кмета, в персонално качество продължиха ина лицето Илко Стоянов бяха наложени серия санкции. Ето какво написа по този поводднес екскметът Стоянов:

" Сигурен съм, че мнозина от вас си спомнят затварянето от страна на ДНСК на залите за спорт и художествена самоинициатива в парк “Македония ” при започване на тази година. Тогава клубовете, ползващи залите се самоорганизираха за кротичък митинг, който аз поддържах и в персонално качество, и като кмет на Благоевград.
След митинга, Административен съд анулира разпореждането на ДНСК и залите започнаха да се употребяват още веднъж от децата на Благоевград. Само че инспекциите на ДНСК по отношение на мен продължиха и ми бяха издадени пет наказателни постановления, с които бях персонално санкциониран.

До този миг не съм съобщавал за тези дейности, тъй като смятам че работата на един кмет е да пази ползите на хората от Благоевград, без значение че от време на време това води до персонални последствия за самия него.
Пиша тази обява, тъй като към днешна дата, няколко разнообразни състава на съда анулираха всичките наложени санкции по наказателните постановления.
А дали ще успеем да запазим парцелите в интерес на община Благоевград ще зависи точно от хората на Благоевград, когато постъпи предложение да бъдат върнати на страната.
Както и преди, аз единствено мога да бъда един от тях!, написа някогашният кмет Илко Стоянов.

П.Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР