Бившият клуб на Кристиано Роналдо Спортинг (Лисабон) прави нов опит

...
Бившият клуб на Кристиано Роналдо Спортинг (Лисабон) прави нов опит
Коментари Харесай

Клуб от Шампионската лига приютява Роналдо

Бившият клуб на Кристиано Роналдо Спортинг (Лисабон) прави нов опит да си върне голмайстора, твърди Footmercato, представено от sportal.bg. Португалците към този момент най-малко един път това лято преговаряха за трансфер на нападателя от Манчестър Юнайтед, само че това не даде резултат. И въпреки всичко сребърният медалист от локалното състезание ще се опита да реализира договорка.
Прочетете още
Спортинг ще играе в Шампионската лига, което е огромното предпочитание на Роналдо. Той към този момент опита да премине в клубове като Байерн, Атлетико Мадрид, Челси и Наполи, които до един ще бъдат част от груповата фаза на шампионата.

Според информацията дейна роля играе спортният шеф на лисабонци Уго Виана, като той би трябвало да се оправи с два съществени въпроса: да убеди Манчестър Юнайтед или да продаде футболиста, или да го пусне като свободен сътрудник, както и да се контракти с него за заплатата му, която по принцип е доста висока. Звездата на младия Кристиано Роналдо изгря в Спортинг, откъдето сър Алекс Фъргюсън го купи през 2003 г.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР