Бившият кечист и настоящ актьор Джон Сина предизвика двуполюсни реакции

...
Бившият кечист и настоящ актьор Джон Сина предизвика двуполюсни реакции
Коментари Харесай

Джон Сина се появи чисто гол на сцената на Оскарите. Да, ама не съвсем!

Бившият кечист и сегашен артист Джон Сина провокира двуполюсни реакции в публиката и тв феновете по време на церемонията по раздаването на премиите Оскар, появявайки се гол на сцената. Именно на него беше възложен плика с името на спечелилия в категорията за " най-хубав дизайн на костюми ". 

Идеята Сина да се появи по сходен непредвиден метод на Оскарите е случай случил се през 1974 година, когато по време на представянето на Елизабет Тейлър от Дейвид Нивън, гол мъж преминава през сцената, оставяйки присъстващите в потрес.

Идентичната поява на Джон Сина 30 години по-късно, въпреки този път и режисирана, не беше призната с утвърждение и комизъм от всички фенове. Мнозина дефинираха " визията " му като нелепа и като метод да бъде избавен водещият Джими Кимъл, чийто нормален комизъм напълно не беше на високо равнище.

Въпреки че някогашният кечист придържаше мъжкото си достолепие с плика с името на спечелилия, фрагменти от бекстейджа демонстрираха, че не е имало никакъв късмет той да изненада аудиторията с появяването на интимните му елементи. Причината е, че е носил специфичен бандаж в физически цвят, който ги е прикривал и придържал, с цел да не се случи някой нов нережисиран случай.



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР