Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов ще премине в

...
Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов ще премине в
Коментари Харесай

Левски връща Ивелин Попов в България

Бившият капитан на националния тим Ивелин Попов ще премине в Левски след края на сезона. Атакуващият халф ще дойде на „ Герена “ като свободен сътрудник и ще приключи кариерата си на „ Герена “. Юношата на сините има настоящ контракт с съветския Сочи до края на сезона и той няма да бъде възобновен.

Ивелин Попов е провел среща с управлението на Левски, откакто сините изявиха предпочитание да го привлекат. На няколко пъти Станимир Стоилов показа, че постоянно организира диалози с футболиста. Атакуващият състезател е споделил, че е подготвен да се завърне на „ Герена “, само че това е допустимо да се случи през лятото, когато договорът му със Сочи изтече.

„ Имам още шест месеца контракт със Сочи и това ми разрешава след Нова година към този момент да бъда свободен да договарям с всеки тим, който ме пожелае. Времето ще покаже дали ще подпиша нов контракт с клуба “, съобщи Попов преди месец. Запитан дали би изслушал офертите на родните грандове, футболистът съобщи: „ Всичко е допустимо “.

Както е известно, някогашният капитан на националния тим на няколко пъти обществено е обявявал, че фантазията на татко му е да облече синята фланелка. Нападателят е младеж на Левски.

На „ Герена “ Попето може да се събере с някогашния си съотборник в националния тим и Литекс Георги Миланов. Халфът към момента не е подписал нов контракт със сините, само че управлението държи да възобнови договора му и се надява на позитивна развръзка. Миланов се усеща добре в Левски и съумя да сътвори мощна връзка с почитателите, които го поддържаха след идването му при сините и тежката травма, която претърпя.

Попов в никакъв случай не е крил голямото си почитание към Станимир Стоилов, откакто игра под негово управление в Литекс и в националния тим.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР