Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов е отрязал Лудогорец.

...
Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов е отрязал Лудогорец.
Коментари Харесай

Попето отрязал Лудогорец

Бившият капитан на националния тим Ивелин Попов е отрязал Лудогорец. Това се е случило през август предходната година, преди Попето да подпише със Сочи, твърди " Тема Спорт ". Тогава той е получил предложение от управлението на разградчани, като финансовите условия са били много примамливи. Все отново, Попов е предпочел да продължи кариерата си в Русия. Той играе в локалната лига от 2012 година, като носи последоватено екипите на Кубан, Спартак (Москва), Рубин, Ростов и в този момент Сочи.

По това време отпред на Лудогорец към момента беше Павел Върба. Наскоро самият Ивелин загатна за предложение да се завърне да играе в България.
" Имал съм предложения от български клубове. За България даже са ми предложили невероятни суми, само че откакто дълги години си прекарал в чужбина и си привикнал към един способ, не мислиш за връщане. Но в никакъв случай не казвай " в никакъв случай ", показа Попето.

Невероятните суми са били точно от Лудогорец в интервала, в който халфът напусна Ростов и преди да подпише със Сочи. След неуспеха с Ивелин от управлението на разградчани са се насочили към различен роден състезател, кото обаче склони - Кирил Десподов. Той е чартърен в Лудогорец до края на сезона от италианския Каляри, с алтернатива за откупуване. Играчът разкри, че желанието му е да продължи с " орлите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР