Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни коментира 13-годишния си

...
Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни коментира 13-годишния си
Коментари Харесай

Рууни: Ван Гаал щеше да постигне големи успехи, ако му бе дадено повече време

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни разяснява 13-годишния си престой в клуба, който завърши през това лято, който голмайстор номер 1 в историята на " алените дяволи " се завърна в родния си клуб Евертън.

31-годишният Рууни дефинира заместника си отпред на офанзивата на Юнайтед Ромелу Лукаку като съвършеното попълнение за отбора поради бързината, силата и възприятието за гол, което има белгийският национал. По-интересен обаче беше коментарът на Рууни за един от някогашните мениджъри на " алените дяволи " - Луис ван Гаал.

Според отдръпналия се неотдавна от националния тим на Англия нападател Ван Гаал е щял да реализира доста огромни триумфи с клуба, в случай че му е било обещано повече време. Холандецът се задържа отпред на клуба от " Олд Трафорд " два сезона. " Пред Ван Гаал имаше доста трудности. Вярвам, че в случай че беше останал в клуба, щеше да реализира доста положителни резултати. Той се вглеждаше във всички дребни елементи както на терена, по този начин и отвън него. Но най-хубавото нещо, което правеше, бе да изисква от всички играчи най-хубавото всеки ден ", разяснява Рууни пред " ТолкСПОРТ ".

Отстраняването на Ван Гаал докара до назначението на Жозе Моуриньо за управител на Манчестър Юнайтед. " С идването на Моуриньо през предишния сезон ние изпитвахме компликации в шампионата, тъй като не бяхме задоволително непрекъснати. Определено обаче за купите се справяхме доста добре. Мога да видя в каква посока върви Юнайтед с Моуриньо отпред и мисля, че клубът ще реализира огромни неща ", добави още Рууни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР