Бившият капитан и треньор в ЦСКА - Анатоли Нанков, сподели

...
Бившият капитан и треньор в ЦСКА - Анатоли Нанков, сподели
Коментари Харесай

Анатоли Нанков: С няколко добри попълнения ЦСКА ще вдигне класата си

Бившият капитан и треньор в ЦСКА - Анатоли Нанков, показа пред " Мач Телеграф " мнението си за сезона, който " алените " изиграха.

" ЦСКА изигра едно положително състезание. Отборът беше до последно в борбата за купата. От доста дълго време това не се беше случвало. През 2012 година за последно се случи да има конспирация безусловно до последната среща и ЦСКА да е в играта за купата. Тогава загубихме от Лудогорец. Получи се едно забавно състезание.

С няколко положителни попълнения ЦСКА ще вдигне класата си. Няма смисъл да се вземат доста футболисти. Според мен трима или най-вече четирима ще бъдат изцяло задоволителни. Особено, в случай че са по-класни от тези, които са сега. Така следващата година още веднъж ще бъдем в битката за купата. Наблюдавал съм ЦСКА и мисля, че би трябвало да бъде притеглен централен нападател. Освен Назо би трябвало да има още конкуренция на този пост. Гарсес и Морено не са типичните централни нападатели и би трябвало да се търси още конкуренция.

За мен би трябвало да се остави Саша Илич да работи. За а се види плода от неговата работа би трябвало да минат най-малко две години. Трябва време, с цел да се построи жанр и да се сътвори добър тим. Мисля, че Илич си прави добре работата ".
 Задава се нов конфликт сред ЦСКА и Базел
Задава се нов конфликт сред ЦСКА и Базел

Този път срещата ще бъде от надзорен характер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР