Бившият журналист и настоящ виден четирихилядник Марин Карбовски мощно застана

...
Бившият журналист и настоящ виден четирихилядник Марин Карбовски мощно застана
Коментари Харесай

Карбовски брани копейките: Истинските фашисти са в бирарията

Бившият публицист и сегашен изтъкнат четирихилядник Марин Карбовски мощно застана с корпулентната си гръд в отбрана на бабаитите от " Възраждане ", които вилняха в столицата през уикенда. Според него не те, а притежателите на бирарията " Cosmic Craft Beer ", която отхвърли да обслужва копейки, са същински фашисти.

Ето размислките му с нужни за опазване на умствена хигиена съкращения:

Най-скъпата бирария в историята на човечеството е една бирария в Мюнхен. Там за първи път се събират едни хора, с цел да разискват дали други хора могат да влизат в бирарията им. Всичкото това разискване минава в мощно пеене и убеденост, че нататък всичко ще е наред.

По-късно, поради концепцията, че едни хора нямат право да влизат в тая бирария и са “вредни ” за страната се разгаря война по цялата планета. Война, в която умират към 100 милиона индивида, най-вече руснаци, само че и евреи, и поляци, и сърби. Има статистика.

Бирарията очевидно литературно е обвързвана с фашизма, расизма и дискриминирането. Не знаем за какво.

Но към тая история у нас има един неуреден въпрос. Страшен въпрос. И той е - КОИ СА ФАШИСТИТЕ?

Не мислете, че отговорът е явен. Погледнете стената на днешната забраняваща достъпа бирария. Там на смешка или съществено и през днешния ден не се сервираше на едни хора, по някакъв симптом по-лоши, от собтвениците на бирарията.

Вижте стената на бирарията във ФБ - те получват поддръжка, тъй като съгласно публиката на бирарията, избрани хора с избрани убеждения не би трябвало да пият бира. Те може и да не са фашисти, само че бира няма да пият заради някаква принадлежност, която ние субективно прогласяваме за фашистка.

Затова КОИ СА ФАШИСТИТЕ е извънредно значим въпрос и той няма доста отговори.

Фашисти, расисти и дискриминатори са тези, които не разрешават, ерго - не сервират.

Апартейд поради партийна принадлежност. 
Понеже през днешния ден сагата продължава и бирарията приказва за Кристалната нощ, дано сме ясни - не е това въпросът.

Казусът е елементарен - в Съединени американски щати е имало дълго време места, в които не се сервира на цветни. Colored, по този начин са наричани публично негрите.

Няма причина да търсите различен проблем - едните желаят да пият бира там, другите не им сервират. Това е дискриминация. И морално, и законово казусът е подобен.

КОИ СА ФАШИСТИТЕ  вече в въпрос с явен отговор.
Бирарията са фашисти, тъй като не сервират на някой, който не им е приветлив. Смятат, че имат това право. Което е фашистко право. Либералното право е обособените агитки да пият бира дружно. Дори да вървят на мач дружно. С децата си.

Всички, които поддържат и търпят този надпис са неубедителни (засега) протофашисти. Вие стартирате първи да градите неравноправни и фашистки, ограничаващи връзки и това ще ви се върне - я от руснаци, я от амерканци, я от други colored.
Поне до момента това е ориста на всяка бирария, решила да постанова свои протофашистки правила.

Пиша това, с цел да се помни от кое място стартира всичко. Една бирария забрани едни клиенти. 
Как пък в никакъв случай не стартира от оръжеен магазин, не знам за какво.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР