Бившият изпълнителен директор на Левски - Павел Колев, коментира призива

...
Бившият изпълнителен директор на Левски - Павел Колев, коментира призива
Коментари Харесай

Павел Колев с разкрития за договорки между Левски и Петър Хубчев

Бившият изпълнителен шеф на Левски - Павел Колев, разяснява апела на Станимир Стоилов от клуба да разгласят кой какви отговорности е натрупал на " Герена " през годините. Колев разкри детайлности към сделка с Петър Хубчев, а също така добави, че се е присъединил в акцията " Левски е безконечен ", пред " Гонг ".

" Приветствам апела на Мъри. Нека клубът изкара кой какви отговорности е натрупал през тези години. Да се види по какъв начин и какво. Дали аз имам някакви терзания? Не! Те нещата се знаят. Абсолютно уверен съм, че няма да има никаква загадка вътре за тези, които се интересуват от клуба. Знаят се и са изкарвани доста пъти. Включително и по мое време.

Дълг и към Янтра (Габрово)? Това очевидно е някаква такса взаимност за Станислав Иванов. Защо не са я платили? То да беше единствено това... Нямаше нещо, което да е платено. Без да разясняваме Национална агенция за приходите. Там е ужасяваща историята. Всички знаят по кое време се е случило. И аз съм го казвал, и други хора са го споделили. Не съм забелязал да има някакъв резултат. Не че е неприятно да се търси отговорния, само че е доста по-важно да се търсят решенията.
 Келиан ван дер Каап също е подготвен за старта на пролетния дял
Келиан ван дер Каап също е подготвен за старта на пролетния дял

Ще запише игрови минути против Царско село

Вече съм се присъединил в акцията " Левски е безконечен ". С каквото мога. Оставам си почитател на Левски.

На въпрос " Имало ли е сделка с Петър Хубчев, в случай че му бъдат платени заплатите до преустановяване на контракта му вкупом, той да не търси отплата за възнагражденията до края на договора си? "

Колев дава отговор с - " Да, по този начин е. Вярно е това нещо. Това той на мен персонално ми го сподели най-малко седмица, откакто беше освободен от Сираков. По една или друга причина от един миг нататък аз трябваше да се опитам да оправя този проблем. Аз съм направил безусловно всичко, което можах да направя. Най-вероятно щях да имам и по-голям триумф, само че не е единствено Хубчев. Той си има съветници, юристи и знае, че е в мощната позиция.

През каквото и да сме минали дружно, аз изрично не мога да оправдая това държание на треньора. За мен не е почтено, тъй като той по този начин санкционира клуба. За мен това не е верният метод. Опитах се да го трансформира, само че нямах кой знае какъв триумф. Конкретно на върпоса - ние обаче чисто финансово получихме опция да изплатим на него и помощниците му всичко, което бяха проработили през декември 2020 година. Преди това нямахме опция.
 Левски дава доклад по какъв начин върви новата акция
Левски дава доклад по какъв начин върви новата акция

За това даде обещание Иво Ивков

В нито един миг. Имахме оперативни разноски, плащахме на личен състав и футболисти, с цел да не се разбягат и да ни съдят и те. С тази задача ненапълно се справихме. В този интервал продадоха Иван Горанов, Робърта, Спиерингс, Паулиньо. Това са пари, които влязоха в клуба, в случай, че целия свят знаеше, че може да ги вземе без пари тези играчи.

Това ни бяха целите. Никога не сме имало опция да му платим преди декември 2020. Когато им платихме, Хубчев сподели на клуба, че ангажимента била важала в случай че му платим в първите един-два месеца. Декември било минало доста време. Най-важното е, че тогава беше излязло решението на ФИФА. Реално той ни беше осъдил към този момент. Идеята ни беше да си стиснем ръцете и да завърши тази драма ", приключи Колев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР