Бившият изпълнителен директор на Левски Наско Сираков се изказа критично

...
Бившият изпълнителен директор на Левски Наско Сираков се изказа критично
Коментари Харесай

Наско Сираков: Синята общност е абсолютно обезверена, включително и аз

Бившият изпълнителен шеф на " Левски " Наско Сираков се изрече сериозно за положението на тима и ръководството на клуба. Според него към този момент десетилетие се повтарят едни и същи неточности.

" Синята общественост е безусловно обезверена, в това число и аз. Вижда се, че нещата не вървят и тимът не играе. Продължават да се вършат същите неточности 10 години. Не можеш да вземеш 20 футболисти от предишното лято и да искаш да имаш тим ", сподели Сираков в " Ники Кинчев шоу " по " Дарик ".

" Чух преди три-четири месеца Спас Русев като споделя, че методът му на работа е друг от на Наско и Мъри. Аз ще се веселя, в случай че неговият метод на работа е позитивен за " Левски ", по-положителен от метода на работа на Наско и Мъри. Аз знам единствено един метод на работа във всяка сфера на живота - печелившия ", продължи той.

 Наско Сираков: Синята общественост е безусловно обезверена, в това число и аз
© LAP.bg

Според него ЦСКА е на другия полюс сега. " ЦСКА е на гребена на вълната. Цялата алена общественост се носи на крилете на вдъхновението, а и на резултатите. Те са в битката за купата до на следващия ден (в петък тимът гостува на " Лудогорец " ), а може би и по-късно. Имат своите шансове. Показаха го в предходния дуел, когато обърнаха резултата с 10 индивида и завоюваха в Разград. Сигурен съм, че на следващия ден ги чака напълно друг мач. "

По тематиката " ЦСКА " Сираков добави: " Предстоят им някакви тържества, чета. Червената общественост е безусловно обединена сега с доста дребни изключения - стотина-двеста индивида. "

Сираков, който на последния конгрес напусна изпълнителния комитет на БФС, съобщи, че казусът на " Лудогорец " е, че не оказва помощ с нищо на националния тим.

" Плюсовете всички ги виждат - " Лудогорец " финансово е извънредно добре гарантиран, феноменална организация, страхотна база. Все още играят най-хубавия футбол в България. Минусите за мен са приносът им за българския футбол. Това е план, който носи извънредно наслаждение и страсти на притежателите, на които благородно им изпитвам завист, на хората в Разград, само че като цяло не виждам принос за нашия футбол ", сподели Сираков.

Като позитивен образец той даде " Славия ", където школата дава плодове. " Големият им проблем е, че не могат или не желаят да ги задържат четири-пет години. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР