Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал представя актуализирана

...
Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал представя актуализирана
Коментари Харесай

Какво може да очакваме от настоящия пазарен цикъл на криптовалутите според бивш директор на Goldman Sachs

Бившият изпълнителен шеф на Goldman Sachs Раул Пал показва обновена вероятност за евентуалната траектория на сегашния пазарен цикъл на криптовалутите.

В неотдавнашно изявление с Антъни Помплиано, създател на Pomp Investments, Пал допусна, че има опция Биткойн ( BTC ) да следва модел на “ “, сходен на цикъла от 2011-2013 година, като евентуално може да доближи до $500,00.

Според информацията Пал отдава на този сюжет възможност от почти 20%, само че също по този начин предвижда две различни благоприятни условия.

Експертът отдаде 60% възможност на концепцията, че това е релативно естествен цикъл, като предвижда цена на BTC от към $150,000. Освен това Пал предвижда 20% опция на концепцията за прелиминарен цикъл, интензивен от фактори като Биткойн ETF-ите, които биха могли да изтласкат цената до $150,000 по-бързо, преди да се стигне до спад, причинявайки прочут дискомфорт на тези, които чакат дълготрайно рали до 2025 година

Останалите 20% възможност се дължат на опцията актуалният цикъл да се трансформира в балон, напомнящ модела от 2011-2013 година При този сюжет може да настъпи междинна промяна на върха, която да сътвори подправено чувство за комплектност преди следваща избухлива фаза.

Все отново Пал призна, че е нужен повсеместен разбор на фактори като потоците от ETF-ите, паричната политика, икономическите условия и въздействието на президентските избори в Съединени американски щати, с цел да се реши вероятността за този резултат.

Пал приключи, наблягайки спекулативния темперамент на възходящата цел, наричайки я “ ” с прогнози, надхвърлящи половин милион $.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР