Бившият италиански национал Лука Тони заяви, че е останал разочарован

...
Бившият италиански национал Лука Тони заяви, че е останал разочарован
Коментари Харесай

Лука Тони: Роналдо е зле физически, дори не може да дриблира

Бившият италиански национал Лука Тони съобщи, че е останал отчаян от представянето на Кристиано Роналдо против " Наполи ". Късно нощес португалската суперзвезда на " Юве " и неговите съотборници отстъпиха във финала за Купата на страната след дузпи.

Според Тони, Роналдо, който за пръв път в кариерата си загуби два следващи финала, е бил част от казуса за отбора на Маурицио Сари поради своята физическа форма.
" Наполи " изпепели фантазията на Роналдо за требъл Дженаро Гатузо с първи трофей като треньор
" Това е едно проваляне с неговия автограф. Роналдо не се намира в положително физическо положение и даже не може да дриблира през един съперников състезател. ", съобщи Тони.

В същото време международният първенец от 2006 година похвали някогашния си съотборник - вратарят Джанлуиджи Буфон, който опази суха мрежа в постоянното време с няколко страхотни спасявания.

" Той беше най-хубавият за " Ювентус ", сподели именитият нападател.

Роналдо не бе на равнище и против " Милан " в реванша от полуфиналите, с който в Италия бе възобновен футболният сезон, спрян за повече от три месеца поради пандемията с ковид. Срещу " росонерите " Кристиано изпусна дузпа и направи куп неверни отигравания.

В обществените мрежи се появи подигравателна компилация от дуела.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР