Бившият италиански национал и победител в Шампионската лига като треньор

...
Бившият италиански национал и победител в Шампионската лига като треньор
Коментари Харесай

Гуардиола го е шубе от италианци

Бившият италиански национал и победител в Шампионската лига като треньор през 2012 година с тима на Челси Роберто Ди Матео разкри най-големият боязън на мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола.

Испанецът ще изведе " жителите " в събота вечер против Интер (Милано) във финала на Шампионската лига в Истанбул. Според Ди Матео Гуардиола изпитвал голям боязън от италианци.
 Роберто Манчини: Не може да има прогнози преди финала на Шампионска лига
Роберто Манчини: Не може да има прогнози преди финала на Шампионска лига

Манчестър Сити на Гуардиола не е най-силният тим в света, коменитра той

" Интер е новобранец в мача, това е явно. Силите обаче се изравняват, защото Манчестър Сити няма да е хазаин, а треньорът Симоне Индзаги ще разполага с най-хубавия си състав. Пеп Гуардиола има необикновен тим, само че и Интер има своите шансове ", споделя Ди Матео, който има персонален опит в отстраняването на тимове, водени от Гуардиола.

Това се случва през 2012 година, когато воденият от него Челси отстрани Барселона в полуфиналите на Шампионската лига, а по-късно победи и с трофея, надигравайки Байерн във финала на " Алианц Арена " в Мюнхен.

Как се печели трофей, когато не си любимец?

" Отивате на черква и целият тим се моли. Шегата настрани, само че мотивацията прави разликата и тогава ние го направихме. Бяхме уверени, че можем. Интер има същият дух, нямат тип на изплашен или обезпокоен тим. Гуардиола е повече от треньор, той е визионер, само че знае какъв брой конкурентни са италианците и се опасява от нас ", споделя още Ди Матео.
 Манчестър Сити и Интер ще дефинират новия футболен крал на Европа по MAX Sport 3
Манчестър Сити и Интер ще дефинират новия футболен крал на Европа по MAX Sport 3

Богата спортна стратегия през уикенда оферират каналите

Той показва като най-опасен състезател на Интер Ромелу Лукаку, като го съпоставя с Дидие Дрогба.

" В състава на Сити това без подозрение е Ерлинг Халанд. Той е невероятен футболист. Двигателят пък е Кевин Де Бройне. Но и той може да бъде спрян ", приключва Ди Матео.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР