Бившият италиански национал Антонио Касано изрази поредното си интересно и

...
Бившият италиански национал Антонио Касано изрази поредното си интересно и
Коментари Харесай

Касано: Ако бях в Милан, щях да взема Влахович

Бившият италиански национал Антонио Касано изрази следващото си забавно и ексцентрично мнение. Футболистът, прочут с буйния си и невъздържен манталитет, показа, че един от някогашните му клубове Милан би трябвало да направи всичко допустимо да открадне Душан Влахович от Ювентус.„ Ако бях на мястото на Милан, бих избрал Влахович “, сподели Касано. „ Ако си в Шампионската лига, би трябвало да разполагаш със мощен нападател. Милан взе Ибра в друга обстановка, това беше добре, Жиру обаче в никакъв случай не е надхвърлял 15 гола в кариерата си “.

„ Милан прави изключителна работа и има един от най-хубавите вратари в света, те са подсигурени в халфовата линия, имат и Леао. Но в случай че би трябвало да създадат една покупка, дано да е влагане от 50-60 милиона и да се подпише с Влахович ”, разяснява Касано, който е наясно с сложната обстановка на сърбина в Юве.

„ Ако Пиоли докара Милан до топ 4, клубът би трябвало да направи жертви за него, финансови жертви. И дублирам, ще се съсредоточа върху Влахович, който ще желае да се върне към положителните си дни, а Ювентус ще би трябвало да направи избор – Алегри или Влахович “, приключи Касано, съгласно който наставникът от Ливорно и таранът не се схващат изключително добре.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР