Бившият играч на ЦСКА - Станислав Манолев, сподели пред Мач

...
Бившият играч на ЦСКА - Станислав Манолев, сподели пред Мач
Коментари Харесай

Манолев: ЦСКА на Ел Маестро ще е много добре подготвен физически, очаквам червена доминация

Бившият състезател на ЦСКА - Станислав Манолев, показа пред " Мач Телеграф ", че съгласно него ЦСКА има сили да се пребори за купата. Той сподели усещанията си и от Нестор Ел Маестро, както и от прехвърлянията на " армйеците ".

" ЦСКА е действително максимален съперник на Лудогорец за купата. Направиха добра селекция, само че за мен беше неверно да се продава Дюкенс Назон. Той е един доста добър футболист и можеше да помогне на тима в борбата за шампионата. В последна сметка има треньор, който преценя и си взема решение. Реално " алените " имат сили да се борят за купата и да я завоюват. Лудогорец продължиха в Европа и ги чакат тежки мачове там. При Нестор Ел Маестро ЦСКА ще е доста добре квалифициран физически. Мисля, че ще преобладават напролет в огромна част от мачовете ", стартира Манолев.

" Каранга се върна в ЦСКА, с цел да извърши обещанието си "

" Да направи ЦСКА първенец "

" След тази подготовка евентуално тимът ще наподобява по-офанзивно. Ел Маестро преценя каква да бъде системата на игра и през зимата промени някои неща. Той е треньор и той си носи кръста. Важни са в последна сметка резултатите на тима. В един тим е доста значимо да има конкуренция. Колкото е по-голяма тя, толкоз по-добре. Това е добре и за треньора. Всеки експерт се радва, когато има мощни и равностойни футболисти. Който е в по-добра форма, надлежно той играе. Доста конкуренция има в нападателен проект, само че не се знае Фернандо Каранга в каква форма е. Явно в клуба са си създали сметка, че ще съумеят да покрият неналичието на Назон. Имат доверие на Каранга ", продължи той.

" Не бих споделил, че в тима се оформя ядро от норвежци. Те са единствено трима и това е добре за самите тях, тъй като си оказват помощ. Хубаво е за момчетата да имат свои сънародници. Битката за купата ще е доста забавна и през този сезон. Черно море са първи, само че не знам дали ще им стигнат силите. В първите два мача те се изправят точно против Лудогорец и ЦСКА и това ще е моментът, в който ще се види дали могат да се намесят в битката за първото място ", приключи Манолев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР