Бившият играч на Пирин – Данило Кондраков, разказа пред украинското

...
Бившият играч на Пирин – Данило Кондраков, разказа пред украинското
Коментари Харесай

Кондраков: Имам оферти от България и Полша

Бившият състезател на Пирин – Данило Кондраков, описа пред украинското издание ua.tribuna за усещанията, които е добил като футболист в Благоевград и показа дали има късмет престоят му по родните географски ширини да продължи.

Украинецът разкри, че „ орлетата “ са му дължали 4 заплати. За Кондраков към момента има късмет за оставане в България. Офанзивният футболист споделя, че има оферти от родния хайлайф и полската Екстракласа.

„ Преминах в Пирин за половин година, откакто играх за литовския Судува. Мислех, че това е крачка напред. Отначало беше грях да се окайвам - непрекъснато бях в стартовия състав, вкарах пет гола. Този сезон обаче всичко се обърка. Бях пуснат на терена единствено за няколко минути и при такива условия беше мъчно да вкарам “.

„ В Пирин породиха финансови проблеми, дължаха четири месечни заплати, това се отрази отрицателно на микроклимата в тима. Не виждах вероятност в Пирин и по тази причина поставих старания да разтрогна контракта си “.

„ Обмислям оферти от клубове от елитните дивизии в България и Полша. Мисля, че ще взема решение за новия си тим в края на януари “, сподели Кондраков.

Кондраков стана състезател на Пирин през януари 2023 година. Общо той означи 6 гола и направи 1 асистенция в 32 мача за благоевградчани. Пирин е на 14-о място в шампионата все още.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР