Бившият играч на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посъветва сегашният капитан

...
Бившият играч на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посъветва сегашният капитан
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд към Магуайър: Веднага напусни Ман Юнайтед!

Бившият състезател на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд посъветва сегашният капитан на отбора Хари Магуайър неотложно да напусне клуба. Един от именитите бранители на “червените дяволи ” от близкото минало упрекна мениджъра Ерик загар Хаг в " пренебрежение " към британския централен бранител

44-годишният Фърдинанд призна, че на мястото на Магуайър би си търсил нов клуб и го посъветва  да потърси излаз от клуба през януарския трансферен прозорец, като посочи избора на Люк Шоу за титулярен централен бранител като основателна причина той да изиска да се реалокира.

" Това е все едно аз да се върна след Световното състезание, да играя добре, всички да споделят, че съм се е справил доста добре, а Патрис Евра да играе централен бранител ”, съобщи записалият 455 участия за Манчестър Юнайтед някогашен футболист.

" Бих желал да удуша Патрис! Щях да смачкам Патрис на подготовка, с цел да съм сигурен, че няма да е разполагаем, и щях да отида при мениджъра и да кажа: `Шефе, вие ли се подигравате с мен?`. Щях да вляза напряко в кабинета на мениджъра и да му кажа: " Не ме уважаваш ”, продължи разпалено Фърдинанд.

" Хари Магуайър би трябвало да се реалокира. Мисля, че той остава поради многото срещи и не могат да привлекат някой различен. Той играе в мачовете за купата ”, безапелационен е някогашният британски национал.
 Отрекоха слуховете, че Магуайър може да премине в Астън Вила Отрекоха слуховете, че Магуайър може да премине в Астън Вила
Хари Магуайър записа постоянни мачове за Англия на международното състезание, само че очевидно те не са били задоволителни, с цел да убедят мениджъра Тен Хаг, като " алените дяволи " играят с левия бек Шоу в центъра на отбраната, а Магуайър вместо това е оставен на пейката.

В неделя в Twitter се появиха клюки, че Магуайър е покрай присъединение към Астън Вила, само че те бързо бяха отхвърлени.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР