Бившият играч на Левски Стайн Спиерингс, който напусна клуба с

...
Бившият играч на Левски Стайн Спиерингс, който напусна клуба с
Коментари Харесай

Бивш играч на Левски: Мнозина считаха за нормално да не им плащат с месеци

Бившият състезател на Левски Стайн Спиерингс, който напусна клуба с трансфер в Тулуза след свадите към Васил Божков, даде изявление за медия в родината си, в която се върна към престоя си в София.

" Аз съм от Алкмаар и към момента проследявам АЗ. Яд ме е, че не съумях да пробия там ", споделя Спиерингс с леко отчаяние в гласа.

След родния клуб той минава през Спарта Ротердам, Ваалвайк и Левски преди да подпише Тулуза и в този момент да играе с триумф във френската Лига 1, написа в днешния си брой " Мач Телеграф ".

" Оказа се много необичайно, тъй като бях в действителност трагичен по време на престоя си в Спарта. Дори мислех да напусна. А в този момент играя против звезди като Меси, Мбапе и Неймар. Това ме прави преклонен на моменти, когато си помисля по какъв начин върви кариерата ми ", споделя Стайн, преди да се сети за това по какъв начин се озова в България.

" Харесвам този тип завършения. Това е толкоз друга страна от Холандия. И във връзка с заплащането на заплатата, не беше доста неприятно за мен. С изключение на един месец, получих всичко.

Въпреки че имаше и играчи, които бяха изиграни. Четирима не получиха нищо в продължение на месеци. Това се оказа обикновено съгласно българските ми съотборници ", разяснява Спиерингс.

През лятото на 2020 година той се реалокира от София в четвъртия по величина град във Франция. Първите два сезона с Тулуза бе част от Лига 2, а в този момент е на най-високо равнище.

С дванадесето място в класирането Тулуза сега се оправя доста добре. Освен Спиерингс, холандецът Бранко ван ден Бумен, Тийс Далинга и някогашният състезател на АЗ Закария Абухлал също са дейни в клуба от Южна Франция.

В конкуренцията Тулуза загуби мъчно с 1:2 от ПСЖ предишния уикенд.

" Договорът ми изтича идващото лято и мисля, че това в действителност е добре ", споделя Спиерингс откровено за футболното си бъдеще. Халфът се любува оптимално на Франция и не е пропуснал нито минута този сезон, а към този момент има предложения от Испания, Италия и Щатите.
 Загърбил ли е Ники Михайлов шока
Загърбил ли е Ники Михайлов шока " Хамрун "?

Стражът се завръща след 7 месеца изгнание
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР