Бившият халф на ЦСКА - Георги Георгиев-Гецата, коментира победата на

...
Бившият халф на ЦСКА - Георги Георгиев-Гецата, коментира победата на
Коментари Харесай

Гецата: В Левски да са благодарни на ЦСКА, че има вкара само два гола

Бившият халф на ЦСКА - Георги Георгиев-Гецата, разяснява успеха на " алените " над Левски в дербито с 2:0, както и дали тимът има шансове да се пребори с Лудогорец за купата на България.

" ЦСКА заслужаваше да победи повече. Левски през второто полувреме не сподели безусловно нищо забавно. " Сините " нямаха въздух през второто полувреме, не знам каква е повода. Трябва да са признателни на бранителите си и вратаря, че позволиха единствено два гола. Иван Андонов не можем да го упрекваме за първото попадение. Той е младо момче, а и това му беше първи дуел против ЦСКА. За мен беше неточност, че излезе напред в онази обстановка, а Кордоба беше поел топката и можеше да я изрита встрани. Можеше и да му я върне. В Андонов има доста вероятност и не трябва да се упреква. Трябва да застанат всички зад него, с цел да се вдигне. Редно е да поддържаме младите момчета, тъй като те са бъдещето. Аз го познавам от много време. Има качества и той, и Пламен Андреев. Винаги съм твърдял, че вратар се става откакто навършиш 25 години ", разяснява пред " Мач Телеграф " Георгиев.

" ЦСКА не блестеше в този мач, само че наложи волята си, тъй като бе по-агресивен. Иначе играта на " алените " не ме впечатли. От една година този тим не демонстрира никакво развиване. Просто Левски не устоя чисто физически и виновността за това е на треньорите. Очаквам победа на ЦСКА против Пирин, само че и този сезон няма да стане първенец. Лудогорец няма по какъв начин да отстъпи първото място ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР