Бившият губернатор на Ню Йорк Андрю Куомо, демократ, критикува федералното

...
Бившият губернатор на Ню Йорк Андрю Куомо, демократ, критикува федералното
Коментари Харесай

Бившият губернатор на Ню Йорк Андрю Куомо критикува Байдън за кризата с мигрантите в щата: „Най-лошата грешка на правителството“

Бившият губернатор на Ню Йорк Андрю Куомо, демократ, подлага на критика федералното държавно управление за напора на незаконни мигранти в щата, наричайки го „ най-лошата неточност на държавното управление, която съм виждал в живота си “.

Куомо – който подаде оставка през 2021 година, откакто няколко дами го упрекнаха в полов тормоз – се появи в мисионерската баптистка черква Union Grove в Южен Бронкс в събота, с цел да приказва с жителите за престъпността, бездомността и мигрантската рецесия.

„ Погледнете Ню Йорк: Вижте казуса с бездомните. Вижте казуса с престъпността. Вижте какво се случва в метрото “, сподели Куомо. „ И на всичкото от горната страна в този момент имаме проблем с мигрантите. “

Бившият губернатор на Демократическата партия в Ню Йорк Андрю Куомо, който подаде оставка през 2021 година, откакто няколко дами го упрекнаха в полов тормоз. (AP Photo/Richard Drew, File)

Куомо сподели, че през целия си живот е бил „ вътре и отвън “ държавното управление, работейки при някогашен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР