Бившият говорител на Камарата в САЩ Нют Гингрич заяви, че

...
Бившият говорител на Камарата в САЩ Нют Гингрич заяви, че
Коментари Харесай

Нют Гингрич: САЩ трябва да победи пропагандата на китайската диктатура

Бившият представител на Камарата в Съединени американски щати Нют Гингрич съобщи, че с цел да победи китайската агитация, Съединени американски щати би трябвало да завоюва информационна война .

Гингрич изяснява, че американците подценяват " мащаба, интензивността и агресивността на метода на китайската тирания към пропагандата ".

Той разяснява, че Съединени американски щати се нуждаят от международни старания за връзка, които биха " противодействали и преодолели лъжите на китайската комунистическа тирания ".

Според него, " китайската комунистическа тирания продължава със международна акция да крие своята роля в разпространяването на ковид и " задушава всевъзможни американски старания за откриване на истината ".

" Китайската комунистическа тирания влага доста повече пари, гений и сила в определянето и спечелването на пропагандни акции. Знае, че в случай че може да дефинира истината, може да дефинира резултата даже против по-силни съперници . Също по този начин знае, че определянето на изискванията на дебата постоянно дефинира, кой ще завоюва дебата. "

Той добавя, че Китай даже промотира акция, която упреква Съединени американски щати за разпространяването на ковид . " Наглостта на лъжите им дава личен живот и ерозира американската позиция ".

Гингрич смята, че с цел да победи китайската агитация, Съединени американски щати би трябвало да започва лични информационни старания.

" Ако ще печелим в конкуренцията с китайската комунистическа тирания, през идващите половин век или повече (и евентуално тя ще бъде по-дълга и по-сложна от Студената война със Съветския съюз ), ще би трябвало да измислим нова серия от институции и основаване на нова серия от правила за продобиване на информационната война ", добавя той.

" Днес бюрокрациите на американското държавно управление са безусловно неспособни да получат утвърждение за известия в цикъла на лъжите на Китай. Резултатът е едностранна пропагандна война. В името на американското оцеляване би трябвало да се оправим по-добре ", написа Гингрич.
 Китай хока Съединени американски щати,
Китай хока Съединени американски щати, " неуместно " било търсенето на отговорност и обезщетения от него за COVID-19

" Пълен политически фарс "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР