Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че Ливърпул

...
Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че Ливърпул
Коментари Харесай

Бербатов: Ироничен е начинът, по който Ливърпул ще вдигне заслужената титла

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов счита, че Ливърпул ще бъде изцяло подобаващ първенец на Англия. Според българина главната заслуга за достиженията на мърсисайдци е на техния управител Юрген Клоп. Ироничното в цялата обстановка е, че " алените " няма да могат да изпитат същинска приятност от достижението си поради отсъствието на техните почитатели, добавя Берба.

" Ливърпул ще бъде подобаващ първенец. Тимът бе толкоз непрекъснат през този сезон. Юрген Клоп трансформира този тим и това се вижда от резултатите. Всеки мач те тичат, пресират и играят с въображение. Другите не могат да се оправят с това. Това се дължи на работата на Юрген Клоп и играчите, които той притегли. Имаш потребност от точните реализатори, с цел да играеш по този метод. Тройката начело е доста значима в актуалния футбол, а тази на Ливърпул е извънредно бърза.

Момчетата на Клоп ще завоюват купата. За тях обаче ще бъде доста необичайно да вдигнат трофея пред празни трибуни. Това е голямо достижение, само че изчезналият фактор ще са почитателите. Не можеш да изпиташ цялостната приятност без тях. Ако им разрешат шампионски церемониал, това ще е отплата, само че ще е необичайно. Иронията е в това, че се оправиха толкоз добре, а никой няма да ги види онлайн по какъв начин подвигат трофея ", съобщи Бербатов пред Betfair.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР