Бившият главен секретар на МВР и експерт по национална сигурност

...
Бившият главен секретар на МВР и експерт по национална сигурност
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Русия все още има много сериозна мрежа у нас

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи и специалист по национална сигурност проф. Николай Радулов гостува на „ Здравей, България ” на Нова тв. Той разяснява войната в Украйна и зачестилите случаи на трафик на хора у нас. По думите му външна опасност за националната ни сигурност сега няма.

„ Мисля, че Русия към момента има доста сериозна мрежа у нас. Тя не се стопира в няколко индивида, които са хванати в съответни връзки. Има партии, които са настроени проруски, твърди се, че се финансират от Русия. Ние виждаме по какъв начин пазят връзката с енергийната система на Русия и част от изказванията и дейностите на Путин ”, сподели още професор Николай Радулов.

Според някогашния секретар на Министерство на вътрешните работи софтуерно Гранична полиция е способна да забележи всички мигранти, които незаконно се пробват да прекосят границата. „ Мисля, че несъмнено в Гранична полиция има хора, които покровителстват прекосяването на мигранти ”, съобщи проф. Радулов. По думите му това се трансформира в зараза и най-вероятно средствата на „ Вътрешна сигурност ” не са задоволителни. В бранша има и други проблеми, добави специалистът по национална сигурност, визирайки корупцията и покровителстването на наркотрафика у нас.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР