Бившият главен редактор на Дума Юрий Борисов е писал проекта

...
Бившият главен редактор на Дума Юрий Борисов е писал проекта
Коментари Харесай

Юрий Борисов: Няма шпионски скандал

Бившият основен редактор на " Дума " Юрий Борисов е писал плана " България ". Това заяви самият той в предаването " Панорама ".

Той отхвърли това да е план за завладяване на България. " Това е нещо безобидно, което се пробват да трансфорат в злокобно желание. Това е една мозъчна офанзива и си слагаме въпроса: с какво би трябвало да разполагаме, с цел да можем да влияем съществено върху публичното мнение, тъй като имаме какво да кажем на обществото. Имаме своите хрумвания и желаеме да се борим тези хрумвания да имат последователи ", сподели Борисов.

Геополитическата ориентировка на България е сбъркана и нездравословна, съобщи той.

На България мястото й е в Европа, само че сме срещу участието в НАТО. Смятаме, че участието на България в НАТО от известно време се трансформира в опасност за нашата национална сигурност.
Няма шпионски скандал, безапелационен е Юрий Борисов. " Защото нямаше нито един факт нито по време на разпитите, нито в общественото пространство, който да е обвързван с държавна загадка. Ако няма държавна загадка, която да бъде излъчена и събирана, не може да има шпионски скандал ".

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР