Бившият главен прокурор на страната Сотир Цацаров внесе яснота по

...
Бившият главен прокурор на страната Сотир Цацаров внесе яснота по
Коментари Харесай

Нови разкрития за Нотариуса, Цацаров пред ВСС: Няма да позволя на някой да се упражнява с името ми

Бившият основен прокурор на страната Сотир Цацаров внесе изясненост по доста спекулации, появили се в последно време по негов адрес.
Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет, която извършва функционалностите на Висш прокурорски съвет, предложения за чуване Сотир Цацаров. Понастоящем той е завеждащ отдел във Върховната прокуратура.
„ Няма да разреша на някой да се упражнява с името ми, преследвайки персонални или политически упоритости. Не познавам Мартин Божанов, в никакъв случай не съм го и виждал. Не съм имал съучастничество или подкрепяне в групата на тази персона.
Когато съм бил основен прокурор, в никакъв случай не ми е предоставяна информация за тази група. Не съм имал директен или заобиколен интерес такава незаконна активност да има капак “, съобщи той, като акцентира, че в никакъв случай не си е разрешавал да заплашва съдии.
Цацаров означи, че думите му са разследване на изказвания, свързани с него, на арбитър Владислава Цариградска, на Веселин Денков и Ивайла Бакалова, както и на Бойко Рашков.
Бившият основен прокурор беше подал молба да даде малко ревю на обстоятелства по всички отправени внушения за съпричастност към активността на групата към Нотариуса, предава СтандартНюз.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР