Бившият главен прокурор Иван Гешев коментира убийството на бизнесмена Алексей

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев коментира убийството на бизнесмена Алексей
Коментари Харесай

Гешев за убийството на Алексей Петров: Този отвратителен акт показва безсилието на българските политици

Бившият основен прокурор Иван Гешев разяснява убийството на предприемача Алексей Петров. 

По думите му " този непоносим акт на принуждение за следващ път демонстрира безсилието на българските политици да се оправят с беззаконието и ширещата се престъпност в страната. Упорито през последните години унищожиха Министерство на вътрешните работи, а в този момент и правосъдната власт и в частност прокуратурата ".
Прочетете още
Той акцентира, че още веднъж сме очевидци на показно ликвидиране на български жители, което се случи измежду бял ден в столицата на „ европейска “ България.

" Многократно заявявах, че се връщаме към мутренските времена. Още от първите си дни ръководството на  новосформиралата се НЕкоалиция ни поведе още по-уверено обратно към 90-те години. Днес, както и тогава, българските жители не могат да бъдат сигурни освен за бъдещето си, само че даже и за живота си ", написа Гешев. 

Според него до този незаконен акт се стигна напълно закономерно, откакто единствено преди три месеца, беше осъществен опит за нападение против основния прокурор на Република България. " Тогава водещите политици на сегашната „ сглобка ” реагираха с неуважение и подигравка. Никой не обърна внимание на разпадащата се държавност. Превърнаха ни в бананова страна от третия свят ", споделя още той. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР