Бившият германски национал Бастиан Швайнщайгер заяви, че все още не

...
Бившият германски национал Бастиан Швайнщайгер заяви, че все още не
Коментари Харесай

Швайнщайгер ще реши дали да се отказва след разговор с Ана Иванович

Бившият немски национал Бастиан Швайнщайгер съобщи, че към момента не е взел решение за бъдещето си в професионалния футбол. Договорът на 34-годишния халф с американския Чикаго Файър изтича в края на годината, а някогашният състезател на Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед сподели, че ще вземе решение за бъдещето си след диалог със брачната половинка си, някогашната тенисистка Ана Иванович.

Wayne Rooney reunited with former Man United team-mate Bastian Schweinsteiger as they play in draw between Chicago Fire and DC United https://t.co/shBJ3v4in5
— MailOnline Sport (@MailSport) October 29, 2018
"Ще приказвам с жена ми и по-късно ще публикация решението си. Но одобрявам живота в Чикаго. Лигата е доста забавна и с огромен капацитет, въпреки да же може да се съпоставя с тези в Европа ", съобщи международният първенец с Германия след последния мач на тима си.

Такова решение обаче не се чака преди Нова година. Чикаго приключи разочароващия сезон 2018 с тъждество 0:0 с отбора на Държавна сигурност Юнайтед и по този метод остана на предпоследно място в крайното класиране на Източната конференция на МЛС, на цели 18 точки зад плейофните места и с 23 по-малко по отношение на предния сезон. През сезон 2018 Швайнщайгер записа 4 гола и 11 асистенции за Чикаго.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР