Бившият германски канцлер Герхард Шрьодер се готви да сключи пети

...
Бившият германски канцлер Герхард Шрьодер се готви да сключи пети
Коментари Харесай

Любовчия! Герхард Шрьодер се жени за корейката, която опропасти четвъртия му брак

Бившият немски канцлер Герхард Шрьодер се готви да подписа пети брак с корейка преводачка, която е с 26 години по-млада от него, откакто досегашният му брак се разпадна, заяви самият той през днешния ден, представен от Bild и международните организации.

73-годишният някогашен немски водач – чийто разнороден персонален живот и четири брака му завоюваха прякора „ Човекът Ауди “ по прилика с четирите кръга на емблемата на немския производител на коли – сподели, че през тази година ще се ожени за Ким Со Йен.

„ Вече се срещнах с нейното семейство “, сподели той на конференция в Сеул, където усмихната двойка стоеше със сплетени ръце пред камерите. „ Сватбата евентуално ще се състои през есента, а точното място и време ще бъдат избрани в допълнение “.

Ким Со Йен, която е на 47 година, е представител в Сеул на Агенцията за икономическо развиване на немската провинция Северен Рейн-Вестфалия и е работила като преводачка на Шрьодер. Тяхната връзка стана известна през септември, когато Дорис Шрьодер Копф, четвъртата брачна половинка на някогашния канцлер, сподели, че е в развой на бракоразвод с него и че Ким Со Йен е част от аргументите за разпадането на брака им.

В четвъртък Шрьодер настояваше, че бъдещата му брачна половинка няма нищо общо с развода му, само че сподели, че останалата част от живота си ще прекара пътувайки сред Германия и Южна Корея. Той акцентира, че има невероятен интерес към историята, културата и изкуството на Южна Корея и се надявал да има повече благоприятни условия да научи повече за южнокорейците и културното завещание на тази страна. Шрьодер беше федерален канцлер от 1998 до 2005 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР