Бившият генерален секретар на НАТО лорд Джордж Робъртсън разкри, че

...
Бившият генерален секретар на НАТО лорд Джордж Робъртсън разкри, че
Коментари Харесай

Робъртсън: Путин ме попита кога Русия ще бъде поканена в НАТО

Бившият общоприет секретар на НАТО лорд Джордж Робъртсън разкри, че по време на персонална среща съветският президент Владимир Путин го е попитал по кое време Руската федерация ще бъде поканена да се причисли към НАТО.

По думите му тогава Путин не е блъфирал и мамил Запада. " Не мисля, че той лъжеше. Той се промени. Нещо вътре в него подхранваше тази концепция на почитание, на удивление към Съветския съюз ", сподели Робъртсън в изявление за английския в. „ Телеграф “.

Робъртсън изрази мнение, че при положение на победа над Украйна, Путин „ ще прочисти Молдова, Армения, Казахстан, ще сътвори там буфер ".

Ако Украйна загуби, тогава враговете на Съединени американски щати ще дефинират международния ред, сподели още Робъртсън, който уточни китайците, руснаците, иранците и севернокорейците като врагове.

„ Това ще направи света доста, доста неуместен за моите внуци “, сподели той за заплахата от победа на Русия във войната й против Украйна. „ Ако те (украинците) изгубят, в случай че Путин завоюва, тогава всички губим “, сподели той.

В същото време Робъртсън предизвести против рецесия на полезностите на Запад и „ замайващ вакуум на водачество “. Изданието отбелязва, че Робъртсън се притеснява, че " към момента има прекомерно огромна бездна сред надутата западната изразителност и колебливостта в дейностите на Запада, с цел да може Кремъл да го вземе на съществено ". Той счита последната тирада на английския министър председател за поддръжка на Украйна като незадоволителна, защото не беше оповестено по кое време на Украйна ще бъдат дадени многогодишни задължения. „ Парите, които плащаме в този момент за Украйна, скоро ще свършат. Министър-председателят отива там, издава всички нужни звуци, получава премия и афишира £2,5 милиарда за идната година. Но те имат потребност да кажем: „ Ще даваме £2,5 милиарда годишно. Това е единственото нещо, което ще бъде чуто в Кремъл “, акцентира някогашният началник на НАТО. Освен това Робъртсън разкритикува държанието на президента на Съединени американски щати Джо Байдън във връзка с проблемите в обезпечаването на Украйна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР