Бившият генерал от руските разузнавателни служби Леонид Решетников, за когото

...
Бившият генерал от руските разузнавателни служби Леонид Решетников, за когото
Коментари Харесай

Решетников благодари на Сидеров, Боян Чуков и Николай Малинов



Бившият военачалник от съветските разследващи служби Леонид Решетников, за който се появиха изказвания, че е стартирал кандидатурата на Румен Радев за президент на България преди година и половина, благодари на страницата си във „ Facebook “ на депутатите Волен Сидеров и Боян Чуков, както и на ръководителя на национално съдружие „ Русофили “ Николай Малинов за позициите им мотив на последните събития, довели до ново напрежение в българо-руските връзки.

Решетников, който до предходната година беше шеф на Руския институт за стратегически проучвания, а в този момент е изпълнителен шеф на Общество за развиване на съветското историческо просвещение " Двуглав орел ", написа още, че българският народ е незаслужено упрекван в неблагодарности изменничество към Русия, само че акцентира, че българският политически хайлайф се е отдалечил от елементарните българи и че участието на България в НАТО и Европейски Съюз я прави зложелател на Русия.

Бившият военачалник, който има аспирантура в Софийския университет, написа още, че не вижда изключително разлика сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, що се отнася до отношението към Русия.

" Не виждаме огромна разлика сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Социалистите обичат доста да дават обещание, само че и като герберите не вършат нищо действително за развиване на българско-руското съдействие ", написа още Решетников.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР