Бившият футболист в момента се подвизава в Барселона където е

...
Бившият футболист в момента се подвизава в Барселона където е
Коментари Харесай

Разведеният Благо съвсем почерня (Влюбеният Джизъс се накъдри и прекали с тена – Снимки)

Бившият футболист сега се подвизава в Барселона където е на сантиментална отмора с новата си възлюбена щерката на Ванко 1. Татуираният мачо пусна в стори видео, на което се вижда какъв брой е почернял. Косата му е накъдрена и гелосана и той наподобява съвсем на някой нашенски м@нгал.

Боядисана е освен брадата на Благо, само че и косата, която грижливо е накъдрена от професионален коафьор. Нали би трябвало да е хубавец за новата си тръпка модифицираната Ивана Главчева.

Само, че почитателите му се смеят, че е прекалил с тена си и солариума, който наподобява някак изкуствен и дори нездравословен.

Макар, че влюбените към момента не обявяват интимните си връзки от фотосите, които пускат от едни и същи места се схваща, че колкото й да се крият въпреки всичко са дружно в Барселона.

А от един от фрагментите, с които се похвали Благой се вижда по какъв начин прелиства вестник, излежавайки се на шезлонг. А почитателите му се чудят по кое време откри време да стане и полиглот. Защото книжното спортно издание, в което е вперил концентрирано взор е на испански. Явно с изключение на български и познания по съветски многодетния баща е научил и някои неща на испански. Или просто се любува на шарените картинки.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР