Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА - Георги

...
Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА - Георги
Коментари Харесай

Майкъла: Малко им беше на левскарите, трябваше да ги качим на четворка

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА - Георги Илиев, още веднъж изрази удовлетворение от успеха на " алените " над Левски с 2:0 преди кръг.

" Срещу Левски спасихме сезона, по този начин да се каже. Бихме Левски, значи добре. Какво друго ни остава? Отборът се хвърли, трябваше да бием с още. Можехме умерено 4:0 да бием. Трябваше ЦСКА да им лепне " четворката " на Ицо Стоичков. Като ги хванеш по този начин, би трябвало да ги биеш.

Не разбрах за какво пуснаха да пази това момче Андонов. Не му знам качествата, може да стане добър вратар, само че като няма опит и самочувствие, пусни го или против Ботев (Враца), или в някой различен мач при 2:0 за Левски. Момчето не знаеше къде се намира, не се прави по този начин. Ще вземат да го съсипят.

За купата няма какво да приказваме. Лудогорец за поредна година демонстрира, че е най-хубавият тим. Почти постоянно става едно и също. Бях споделил, че ще финишират с 10 точки преднина, сега водят с девет. Няма какво да стане, въпреки че ще е хубаво да ги бием - Ел Маестро да запише една победа над Лудогорец и да продължи да се утвърждава. И, несъмнено, би трябвало да вземем купичката. Хубаво е за Левски, че са платили главницата на Национална агенция за приходите, значи са изкарали доста милиони от продажбата на играчи. Догодина Левски отново ще се бори за трето-четвърто място.

Не ми харесва, че в ЦСКА няма българи, Лудогорец към този момент има повече българи от нас. Срещу Левски излязохме напълно с чужденци, нямаше един българин за многообразие. Публиката на ЦСКА е единственото нещо на топ равнище, те са същинските експерти към този миг - страхотни!

Отидох да видя по какъв начин вървят дейностите по " Армията " - стадионът ще стане, всичко е тъкмо. В България обичаме да се занимаваме с кокошкарски работи - таблото, насипите, тъжба, това, това... Всичко ще стане. А козирката ще я подарим на " сините ", да си я сложат на блокчето. Аз към този момент го предложих това нещо, Ицо е на същото мнение. Жалко единствено, че не ги бихме с 4:0 или 5:0. Бяха подготвени ", сподели Майкъла пред Спортал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР