Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев

...
Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: От Левски да не коментират ЦСКА, 18 точки зад нас са

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев съобщи пред Sportal.bg , че отборът на Бруно Акрапович може да се пребори за шампионската купа. Бизнесменът сподели още, че е време шефовете на " алените " да влагат в стадион " Българска войска ". Майкъла посъветва хората от Левски да не разискват клуба от Борисовата градина.

" Иска ми се трофеите през тази година да отидат при " алените ". Едно е обаче какво искаш, друго е действителността. Мисля, че ЦСКА може да се пребори за шампионската купа. Трябва да бием два пъти Лудогорец и сме подготвени. Купата на България наподобява по-лесна за взимане, сега ЦСКА има най-хубавия състав и най-хубавия треньор. Сега е моментът!

Левски през 2021 година може да се посъживи, влизайки в десетката. Някъде сред пето и десето място ги виждам в класирането. Ще се съживят. Това, което се оплакват, че нямат пари, е единствено за пред почитателите и хората. Разбира се, на Наско не му е толкоз зле на " Герена ". Ако беше толкоз зле, той нямаше да седи там. Левски получават съществени пари и от спонсори, и от трети лица. Кои са тези трети лица ли? Знаем ги всички кои са. Това са съществени предприемачи, на които би трябвало да са признателни. Цяла година Левски получа положителни пари от тях.

Ще се съживят, а и Наско е куче. Просто направиха неверни прехвърляния. Дадоха опция на всякакви момчета, техни юноши, на които това им беше шансът. По-голям късмет от този, който им даде Наско Сираков, няма да получат. А той ще направи промени за пролетта, при всички случаи.

От Левски не трябва да разясняват ЦСКА. Щом този тим играе на " Армията " и почитателите на ЦСКА го одобряват, това е ЦСКА. Добро или неприятно, това е. ЦСКА е с 18 точки пред Левски, да си гледат техните проблеми. С идването на Гриша Ганчев ЦСКА постоянно ще се бори за първенец.

Най-важното е да си построим стадион! След това ще ставаме първенци поред. Сега клубът е на ход. Трябва да се откри огромна компания, на която да се постави името в името на стадиона, както е " Арена Армеец " да вземем за пример. Дава някой 20 милиона за 10-годишен интервал и му се поставя името. В целия свят го има това. Държавата, в лицето на премиера, ще ни даде още 20 милиона и сме подготвени. Както дадоха 40 милиона на Пловдив, по този начин ще дадат и за софийските грандове. Гаранция.

Всичко е готово за градежа, топката в действителност е в краката на шефовете на ЦСКА. Няма проблем, няма да се отсече нито едно дърво в Борисовата градина. Навремето нали се говореше, че няма да ни разрешат да махнем тенис кортовете и да се създадат стадиони. Е, направиха се игрищата, нямаше проблеми. Това са единствено приказки на ентусиасти. Вижте в центъра на Скопие какъв стадион направиха за 150 милиона, албанците направиха стадион в центъра за 200 милиона.

" Армията " е върху земята, която е дадена на ЦСКА. Няма никакъв проблем да се построи нов и съвременен стадион. Когато имаш план, всичко е узаконено, има позволение от основния проектант на София арх. Здравков, от кмета госпожа Фандъкова, от министър Кралев, няма да има проблем. Остава финансовата част от клуба. Надявам се до две години до имаме нов стадион. Вече шест години ще станат, откогато Гриша Ганчев пристигна на " Армията ". Време е към този момент да създадат инвестиция на " Армията ". Ако се върнем десетилетия обратно, ще забележим, че единствено Лудогорец построи нов стадион в България. Аз по тази причина постоянно споделям, че Лудогорец е отвън България ", сподели Майкъла пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР