Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев

...
Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА ще бие Йънг Бойс, сектор А на Герена няма Акт 16

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев предвижда пред Sportal.bg минимална победа за отбора на Даниел Моралес против Йънг Бойс в Лига Европа. Преди седмица Майкъла позна равенството на " алените " с Рома. Той съобщи, че бранш на " А " на " Герена " не разполага с Акт 16 и в него не трябва да бъдат допускани хора.

" Мачът в Швейцария е победа за ЦСКА с един гол разлика. Лудогорец и Тотнъм е Х2 – " орлите " нямат треньор, отбраната им е слаба, Моци към този момент не може да се обръща. В шампионата в България обаче няма да имат никакви проблеми. Берое и Локомотив (Пловдив) държат това високо равнище краткотрайно. Виждате, че идва Арда в Стара Загора и бие Берое. Изненадващо ЦСКА 1948 се показва добре.

Нивото на шампионата е такова. ЦСКА колкото да би Царско село, мачът беше безспорен хикс. Ако съдията беше свирил фаула, безспорен хикс. Ако съдията не беше вдигнал тази засада в Разград и Левски беше повел, какво става. Паника в зелено става. Лудогорец да се мъчи против най-смешния Левски. Това е най-смешният Левски, откогато има подобен тим. Там са събрани момчета със слаби качества. Играят 11 на 11, какво им пречи?! Защо не побеждават? Тогава да не се оплакват, че едно време са ги изгонили от Левски. По мое време аз застъпих в ЦСКА в зоната на Димитър Пенев и Божил Колев. Уникални футболисти!

Сега чувам следващата нелепост – " Щрабаг " щели да вършат козирка на " Герена ". Майко блага! Няма да създадат козирка, тъй като Левски доста закъсня за козирка. Казвам им го. Това на " Герена " не е бранш, а блокче. Използвам " Спортал " с цел да кажа, че там вътре нямат право да влизат хора - няма Акт 16. Наско Сираков да отиде да ревизира - този блок там няма Акт 16, без който не може влизат хора.

Не желая да им върша проблеми. Ако вътре стане случай, ще имат по-голям проблем, това е съществено, не е подбив. Как може близо пет години да нямат Акт 16. Обадете се в Дирекция за народен строителен надзор, търсете господин Несторов и питайте дали блокчето на " Герена " има Акт 16. Единственият европейски стадион у нас е в Разград.

Ако Левски тръгне да строи козирка, ще им коства най-малко 10 милиона лв.. Мога да им подскажа да създадат вид " плантация " – да сложат по целия стадион железна структура, както Гриша Ганчев направи в Ловеч. Тези структури ги прави един цех в Плевен. Тази " плантация " покрива до шест-седем метра, на другите почитатели да им раздават дъждобрани. Промоция – членска карта с дъждобран ", сподели Майкъла пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР