Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на армейците Георги Илиев

...
Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на армейците Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: Инджов не продава, а подарява акциите си на Ганчев

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен шеф на " армейците " Георги Илиев разяснява решението на Юлиян Инджов да се раздели с акциите си в ЦСКА - София. Според Майкъла предприемачът не продава своите акции на семейство Ганчеви, а ги подарява.

" Той не ги продава, той ги подарява. Човекът е правилен, образован, учтив. Дава ги на семейство Ганчеви. Нормално е. Като цяло в бизнеса не е хубаво да имаш сътрудници. При партньорството изискванията би трябвало да са положителни и за двете страни. За да се махне Инджов, значи няма положителни условия да продължи да е в ЦСКА. Аз не знам да е и толкоз разпален по футбола. 
 Инджов към този момент не е измежду притежателите на ЦСКА - София, вижте на кого е продал своите акции Инджов към този момент не е измежду притежателите на ЦСКА - София, вижте на кого е продал своите акции
Не е добре, че той си потегля от клуба, тъй като аз чаках той да строи стадиона. Той неслучайно участва и на срещите с предходния министър през предходната година. Но очевидно нещо се е трансформирало. Просто той доста схваща от строителство. Запознат е и може да се оправи. Защото Гриша Ганчев не е строител, той може да откри парите ", съобщи Майкъла пред " Тема Спорт ".
 Гриша Ганчев предложения Стоичков и още 39 индивида на Оценка за съвместимост, ето кои са те и какво ще вземат решение Гриша Ганчев предложения Стоичков и още 39 индивида на Оценка за съвместимост, ето кои са те и какво ще вземат решение
Припомняме, че на 11 февруари притежателите на ЦСКА - София ще се съберат, с цел да проведат Общо заседание на акционерите. То е свикано след съвещание на Съвета на шефовете, на което са участвали Искра Григорова и двамата най-големи акционери в клуба - Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, които имат по 38 100 акции (38,1 %).

Покана за него получават 41 индивида, в това число и Христо Стоичков, който държи 20 000 акции (20%). Камата е третият максимален акционер. Останалите 38 индивида имат по 100 акции (по 0,1 % от дружеството).
 Плащаш 20 бона, в случай че отмениш контрола с Македония ГП Плащаш 20 бона, в случай че отмениш контрола с Македония ГП
На Общото заседание ще се подложат на гласоподаване взетите от Ганчев, Инджов и Григорова решения по време на Съвета на шефовете. Най-любопитна се обрисува точка 3. В нея ще се гласоподава за лични промени в СД. Не е изключено там да попадне Данаил Ганчев, който към този миг не заема служба в клуба. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР