Бившият футболист на Уимбълдън и Нюкасъл – Уорън Бартън, говори

...
Бившият футболист на Уимбълдън и Нюкасъл – Уорън Бартън, говори
Коментари Харесай

Като за световно: Уорън Бартън за Мондиала в Катар

Бившият футболист на Уимбълдън и Нюкасъл – Уорън Бартън, приказва пред камерата на DIEMA SPORT 3 за усещанията си от Мондиал 2022 в Катар. Бартън разяснява и рецензиите към родната му Англия, както и селекционера Гарет Саутгейт.

„ Интересно е, Световното нормално е месеците юни-юли. Със сигурност е извънредно – оборудванията, стадионите. Ново е, вълнуващо е. Преди години бях в Дубай, тук е идентично. Лесно е за почитателите да влизат на стадионите. Няма блъсканици. Хората умерено могат да гледат мач сутринта, да обядват и да гледат дрруг вечерта “.

„ Познавам Гарет Саутгейт добре, играли сме един против различен. Смятам, че прави добра работа. Критиките от мача със Съединени американски щати пристигнаха, тъй като трябваше да промени някои неща. Трябваше да се потвърдят играчите. Когато си с фланелката на „ Трите лъва “ не може да избегнеш упованията. Така е за Аржентина, Бразилия и Франция също. С качеството, с което разполага Саутгейт е обикновено. Може да променяш схемата – имаш Фодън, Рашфорд, Грийлиш, Сака. Видяхме какво направи Гарет на последните два огромни форума. Сега е пикът на тези състезатели “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР