Бившият футболист на ЦСКА и Левски Станислав Ангелов призова ЦСКА

...
Бившият футболист на ЦСКА и Левски Станислав Ангелов призова ЦСКА
Коментари Харесай

Пелето за двете ЦСКА: Безсмислена работа, обида за спорта, нито едни от тия ЦСКА-та не е това, в което съм играл

Бившият футболист на ЦСКА и Левски Станислав Ангелов прикани ЦСКА - София и ЦСКА 1948 да спрат с нелепостите и да се обединят. Пелето е безапелационен, че нито един от двата “червени ” клуба не е ЦСКА, в който той е играл и добави, че протичащото се е засегнатост към българския спорт.

“Нито едни от тия ЦСКА-та не е това, в което аз съм играл. Това е най-тъжното, убиха една традиция. Да, опитваме се нещо. Гледам, че има почитатели на ЦСКА, които се асоциират с това или това. Безсмислена работа. Да заловен и да се сплотяват. Да не се играят такива нелепости, да се занимават и те, и всички останали. Това не е съществено. За мен това е засегнатост към българския спорт и футбола. Не подценявам труда на господин Найденов или господин Ганчев. Те нямат нищо общо с цялата работа. Самият факт, че това нещо се позволява и се стига до такава степен, за мен, като за футоблен човек, да се сътрудничат по някакъв метод. Да сложат още едно тире. Ха-ха-ха, майтапя се ”, приключи с усмивка Станислав Ангелов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР