Бившият футболист на ЦСКА и кандидат за президент на БФС

...
Бившият футболист на ЦСКА и кандидат за президент на БФС
Коментари Харесай

Димитър Бербатов на трибуните за финала

Бившият футболист на ЦСКА и претендент за президент на БФС Димитър Бербатов ще бъде на трибуните на националния стадион " Васил Левски " за финала за Купата на България в неделя, разбра " Тема Спорт ".

Голмайстор №1 на Висшата лига за сезон 2010/11 изгледа онлайн борбата за златните медали в конкуренцията и през предишния сезон, когато армейците надиграха Арда с 1:0 с гол на Бисмарк Чарлс и завоюваха оценката за 21-и път в историята си. Тогава в ложата бе и президентът Румен Радев, който също е чакан в неделя.
 Гергинов: Никола Попов е назначен еднолично от Виктор Кашай
Гергинов: Никола Попов е назначен еднолично от Виктор Кашай

" Декларацията на ЦСКА не мога да я разясня "

На " Васил Левски " ще участват още куп политици, измежду които ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, както и министърът на спорта Радостин Василев. Във вторник той организира работна среща с легендата на алените Христо Стоичков, който обаче отпътува за Съединените щати поради професионални задължения и няма да гледа финала онлайн.

В ложата на националния стадион ще бъде и различен член на екипа на Димитър Бербатов - внукът и адаш на легендата на ЦСКА Борис Станков. Той участва и на последното постоянно дерби през април, когато изгледа срещата в компанията на своя татко Александър Станков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР