Бившият футболист на ЦСКА Филип Филипов обяви, че е разочарован

...
Бившият футболист на ЦСКА Филип Филипов обяви, че е разочарован
Коментари Харесай

Шампион с ЦСКА: Акрапович е човек с характер и с топки и не се е съгласил с много неща, които се случват на Армията

Бившият футболист на ЦСКА Филип Филипов разгласи, че е отчаян от дейностите на Гриша Ганчев по отношение на Бруно Акрапович.

" Досега постоянно съм подкрепял управлението на ЦСКА в лицето на Гриша Ганчев, тъй като той е индивидът, който избави ЦСКА и съгласно мен се стараеше да гради в ЦСКА крачка по крачка, само че с вчерашното си решение към този момент доста се колебая, че това е по този начин. Днес през целия ден чета нелепости от рода на " футболистите не желали Акрапович " или при Акрапович сме изгубили в Разград и сме създали еднакъв с Локомотив Пд и още доста простотии.

Моето мнение е, че Акрапович е човек с темперамент и с топки и не се е съгласил с доста неща, които се случват в ЦСКА! Не го познавам персонално Бруно Акрапович, само че му съчувствува, като човек и треньор, тъй като се потвърди в нашата реалност, с тим без футболисти 2 години поред завоюва купата на България и беше фактор в шампионата. Пожелавам триумф на Бруно Акрапович! ", написа някогашният треньор на Вихрен (Сандански) и Калиакра на страницата си във " Facebook ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР