Бившият футболист на Спартак (Москва) Юрий Гаврилов разказа как през

...
Бившият футболист на Спартак (Москва) Юрий Гаврилов разказа как през
Коментари Харесай

Нито един от руските грандове не проявил интерес към Зинченко

Бившият футболист на Спартак (Москва) Юрий Гаврилов описа по какъв начин през 2014 година е предложил на клуба Олександър Зинченко, само че от клуба не са показали интерес към украинеца, който сега е футболист на Манчестър Сити.

" Потърсих шефовете на Спартак и им споделих за едно надарено момче, което проследявам от юношеските му години. Отговориха ми, че си имат доста такива като него. И всичко завърши. По сходен метод риключиха диалозите му с хора от Локомотив (Москва) и Динамо (Москва). Предлагах Зинченко на всички места в Русия ", показа Гаврилов.

Бившият асистент треньор в Рубин Дмитрий Кузнецов пък разкри, че през същата година младокът е изкарал проби в Рубин, само че от клуба са се уплашили да го картотекират, с цел да не бъдат санкционирани. В контракта на Зинченко с Шахтьор (Донецк) е попадала уговорка, съгласно която той може да бъде разтрогнат при положение на военни дейности сред Украйна и Русия.

" В последна сметка Рубин не рискува, а Уфа го направи и притегли Зинченко ", добави Кузнецов.

Украинецът подписа с клуба от Башкирия при започване на 2015 година, а след края на сезон 2015/16 мина в Манчестър Сити за 2 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР