Бившият футболист на Русия и Манчестър Юнайтед - Андрей Канчелскис,

...
Бившият футболист на Русия и Манчестър Юнайтед - Андрей Канчелскис,
Коментари Харесай

Канчелскис втерщи: Редица мачове на Мондиала в Русия бяха уредени

Бившият футболист на Русия и Манчестър Юнайтед - Андрей Канчелскис, насочи извънредно съществени обвинявания към редовността на някои мачове, които са се играли на Мондиал 2018. Според тогавашния халф, то редица против на Световното състезание в Русия са били " уредени " и даде съответни образци за това.

„ Защо трябваше да приветствам за този тим? Трябваше ли да купят всеки един мач? Да, всички бяха купени. Не знаехте за това? “, сподели той в изявление за портала „ MatchTV.ru “.

Отборът на Станислав Черчесов се класира за четвъртфиналите, където загуби от финалиста Хърватия, след осъществяване на дузпи.

Според някогашния състезател на Манчестър Юнайтед жребият и ходът на този шампионат са били уредени по същия метод като мачовете.

Според Канчелскис руснаците съзнателно са изгубили в последния кръг на груповата фаза от Уругвай (0:3), с цел да играят на осминафиналите против Испания.

Руснаците сензационно отстраниха противниците си след осъществяване на дузпи, само че съгласно Канчелскис имало специфична сделка сред двете страни.

„ Играхме вкъщи и бяхме влачени за ушите като Южна Корея през 2002 г. Освен това против кого играехме? С Уругвай, който ни разруши “, сподели Канчелскис и добави:

„ Наистина ли в никакъв случай не сте се зачудили за какво старши треньорът на испанския тим напусна ден преди началото на шампионата? На негово място сложиха Фернандо Йеро, който без значение от резултата продължи да работи в Испанската футболна асоциация. Повярвайте ми, има още доста забавна информация, която не е видяла бял свят. "

„ Испания не игра футбол против нас. Те се разхождаха, безсмислено въртяха топката към терена. Играл съм футбол и знам защо става дума. Освен това ние даже не се опитахме да се противопоставим против Уругвай в последния кръг. Просто искахме да играем против Испания, тъй като знаехме какво следва. Кралят на Испания пристигна при нас и тогава беше подписано особено съглашение. Сега не мога да приказвам за детайлности, само че те ще излязат нескрито след време “, приключи Канчелскис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР