Бившият футболист на Реал Мадрид - Антонио Касано винаги е

...
Бившият футболист на Реал Мадрид - Антонио Касано винаги е
Коментари Харесай

Звезда на Реал Мадрид: Качих 14 килограма с течен шоколад

Бившият футболист на Реал Мадрид - Антонио Касано постоянно е имал проблеми с поддържането на спортното си тегло, само че в Кралския клуб това за него се усложнило неимоверно поради един от спонсорите. 38-годишният италианец призна в диалог с някогашните си съотборници от националния тим на Италия Бобо Виери и Фабио Канаваро, че в Мадрид изкушението се казвало Nutella.

" Когато дойдох в Мадрид, отслабнах с 12 кг. След това пристигна Канаваро и аз започнах още веднъж да качвам. В Реал " Нутела “ беше един от спонсорите и всеки месец ни даваха по пет кг от продукта ", напомни Касано.

Антонио Касано е футболист на Рома от 2001 до 2006 година, след което става част от Реал Мадрид. Носи екипа на белия балет до 2008 година.

Под управлението на новия италиански треньор Фабио Капело, който Касано познава чудесно от престоя им в Рома, нападателят вкарва 2 гола в първите два мача.

„ Почувствах се като краля на света. После той ме смени още след първото полувреме против Лион, налетях му в Херес и той ме извади от тима “, продължи Касано, за чиито експлоадирания Капело измисли термина „ касаната “, използван и до през днешния ден в Италия и Испания.

Касано качил цели 14 кг в идващите 7 месеца, а течният шоколад на спонсора нагъвал непосредствено от кутията с лъжица.

„ Беше непоносимо, само че нищо към този момент не ме интересуваше “, посочи той, като посочи, че доста съжалява за Капело, тъй като той е " човек, който същински обичам “.

Италианският нападател изигра 29 мача за Реал Мадрид, в които вкара четири гола. Той идва от Рим през януари 2006 година, а на идващото лято клубът го дава чартърен в Сампдория, а през 2008 година е продаден на генуезкия тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР