Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Неманя Видич припомни за ранните

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Неманя Видич припомни за ранните
Коментари Харесай

Видич разкри, че Роналдо не е бил толкова корав

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Неманя Видич напомни за ранните дни на Кристиано Ронално със сър Алекс Фъргюсън на „ Олд Трафорд”.

Португалският национал дойде при „ алените дяволи” през 2003 година от Спортинг Лисабон, когато беше на 18 години. Той прекара в отбора шест сезона като „ син” на именития управител. Под неговото управление Кристиано Роналдо се трансформира в един от най-хубавите футболисти в света, макар че връзката сред двамата не постоянно е била доста топла.

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Неманя Видич се върна в годините обратно, в ранния стадий от престоя на португалеца в клуба.

„ Мисля, че Роналдо не беше благополучен, когато сър Алекс Фъргюсън му крещеше. В началото, имаше един случай, в който той сподели нещо на Роналдо, само че Кристиано го одобри прекомерно персонално. Прие го в действителност доста персонално, само че тогава той беше доста млад, може би на 20 години”, разкри Неманя Видич.

Изглежда при започване на своята кариера португалският национал не постоянно е бил толкоз твърд. А и нравът на сър Алекс Фъргюсън, когато е сърдит, е добре прочут. След този случай шотландският треньор почнал да се държи по друг метод с атакуващия състезател, който през днешния ден се състезава за Ювентус.

 Сър Алекс Фъргюсън и Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед
източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР