Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Фил Мълрин се разочарова от

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Фил Мълрин се разочарова от
Коментари Харесай

Бивш играч на Ман Юн стана свещеник, омръзнали му парите и м...

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Фил Мълрин се разочарова от привилегиите, които футболистите получават, по тази причина приключи кариерата си на 31 години и стана духовник. Сега той е на 44 и въобще не съжалява за решението си.

„ Имах прелестен футболен живот, имам доста привилегии, само че с всички неща към мен, като пари и внимание от девойки, започнах да виждам някаква празнина. Бях шокиран и не разбирах за какво не съм благополучен, когато имам всичко, което младите момчета желаят. Това беше началото на моето пътешестване към проучването на вярата.

Започнах да се апелирам постоянно и изпитах същинско възприятие на задоволство. Призивът ми към служението и религиозния живот пристигна по-късно същата година. Изпитах мощно предпочитание да повеждам този метод на живот и се придържах към него в продължение на доста години. “

В книгата си Питър Крауч, който споделяше една съблекалня с Фил Мълрин, се пошегува, че точно той може да е повода за смяната в метода на живот на бъдещия духовник:

„ Не желая да призная тази мисъл, само че може би времето, прекарано с мен през тези шеметни месеци, е убедило Фил, че има потребност от нова посока в живота. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР