Бившият футболист на Литекс и ЦСКА - Еуген Трика даде

...
Бившият футболист на Литекс и ЦСКА - Еуген Трика даде
Коментари Харесай

Еуген Трика: ЦСКА е сила в България, голям отбор с традиции и пари

Бившият футболист на Литекс и ЦСКА - Еуген Трика даде обстойно изявление пред румънското издание gsp.ro във връзка идния в четвъртък реванш сред Сепси и " армейците " от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

" Бях на стадиона за първия мач в София и беше неприятна изненада за мен представянето на ЦСКА. Очаквах нещо напълно друго. Сепси ми остави доста, доста положително усещане. Те играха съвършено и в двете етапи, когато имаха топката, знаеха какво да вършат с нея. Те контраатакуваха остро и основават много проблеми на българите. Играха самоуверено, имаха огромна религия в себе си! Никога не съм очаквал този резултат.

Нормално беше да има треньорска промяна в ЦСКА след този мач. Сега пристигна Нестор Ел Маестро, треньор, който е бил в тима преди, който знае каква е обстановката в подобен клуб, играчите знаят. Мисля, че четвъртък в Сфънту Георге ще бъде напълно друг мач. Когато се смени треньорът, играчите ще имат друго отношение. Между другото, играчите даже не стигнаха до 25 % от атмосферата, която сътвориха почитателите на стадиона, необикновено. Фантастично.

Реваншът ще бъде друг, доста по-труден за Сепси. Те би трябвало да са съсредоточени и да не изостават в резултата. ЦСКА е мощ в България, огромен тим, с обичаи, с история, с пари, с бюджети. Когато имаш бюджет от 16 милиона евро, обикновено е да търсиш триумфи. Те ще дойдат да завоюват в Сфънту Георге и да се класират напред.

Четох, че името ми се спряга за заместител на Саша Илич. Мисля, че името ми се появи единствено тъй като присъствах на мача с шефа и те евентуално направиха връзка, че мога да бъда идващият треньор на тима. Медиите спекулираха със обстановката.

Истинският ЦСКА е тимът, който играе против Сепси. Ситуацията е същата като в Румъния с ФКСБ и Стяуа. Казвам, че същинският ЦСКА е този, който играе със Сепси! Вижте къде има огромна маса последователи и вижте какъв брой бяха на " Васил Левски " на другия ФЛ ЦСКА 1948 против ФКСБ. ЦСКА си е ЦСКА, Стяуа е ФКСБ ", счита Трика.
 След тапи, проливен дъжд и доста завои, ЦСКА стигна до Брашов
След тапи, проливен дъжд и доста завои, ЦСКА стигна до Брашов

В 19:00 стартира тренировката на " армейците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР