Бившият футболист на Левски Емил Спасов коментира представянето на отбора

...
Бившият футболист на Левски Емил Спасов коментира представянето на отбора
Коментари Харесай

Емо Спасов: Браво на Топчо! Мачът с Лудогорец не е много важен, Левски чака с нетърпение ЦСКА

Бившият футболист на Левски Емил Спасов разяснява представянето на тима против Лудогорец. 

" Един добър мач за младите играчи на Левски против тима на Лудогорец. Юношите демонстрираха, че имат капацитет да играят огромен футбол, стига да им се дава повече късмет. Приветствам Топузаков за това, което направи. Мачът с Лудогорец не е от толкоз значимо значение. Всички знаят, че Левски чака с неспокойствие дуела с ЦСКА след няколко дни. Всичко останало е без значение ", съобщи той пред " Мач Телеграф " по отношение на миналия дуел на " сините " с " орлите ". 
 Емил Спасов: Състоянието на Левски е изцяло недопустимо и отчайващо неуместно
Емил Спасов: Състоянието на Левски е изцяло недопустимо и отчайващо неуместно

Всички говореха, че ще кажат истината, споделя той

" От мача на ЦСКА гледах единствено дузпата, която изпусна Турицов. Те сами са си отговорни. В следващ значим мач не съумяха да покажат това, което би трябвало. В най-важните мачове те се показват едва, играят страхливо и боязливо. С това демонстрираха, че по този начин шампионска купа не се взима ".

" Баражът е един късмет посредством една победа да се стигне до Лигата на конференциите. Мачът е значим, а традициите са, с цел да се нарушават (ако се стигне до дуел сред Левски и Славия - б.р). Може този мач да бъде рубикон и да изстреля напред към Европа ", сподели Спасов за възможен бараж на " сините " за Европа. Легендата бе безапелационен, че класиране в Европа е доста значимо за Левски най-много поради приходите, които едно вероятно класиране би генерирало.

" Всички знаем, че най-големите проблеми на Левски са финансови. Всяко едно класиране в Европа е от основно значение. Първо, на всеки мач стадионът ще се изпълни, това са много доходи, а също така всяка точка носи спомагателни пари от УЕФА, тъй че това е позитивно и ще бъде добре, стига да не паднем още първоначално, както предходната година. Говори се за сръбски треньор. Саво Милошевич беше един доста добър футболист, само че не съм видял някакви триумфи като треньор. Той няма необикновен опит, даже по този индикатор съгласно мен, Топчо е по-напред от него. Има си управление да мислят. Всички знаем, че Левски е усложнен финансово. Не знам по какъв начин стават тези неща да се вземат непознати треньори. Несъмнено Милошевич би довел със себе си още футболисти, само че не мога да върша генерални заключения преди да съм видял играта на отбора и резултатите ", сподели синята легенда по отношение на треньорския пост в Левски, за който се спряга сърбинът Саво Милошевич. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР