Бившият футболист на даде страхотно интервю пред Marca, в което

...
Бившият футболист на даде страхотно интервю пред Marca, в което
Коментари Харесай

Меси коментира Роналдо и Мбапе и отсече: Ще се завърна в Барселона!

Бившият футболист на даде ужасно изявление пред " Marca ", в което сподели по нещо за редица " горещи " тематики - напускането му на Испания, Роналд Куман, Шави Ернандес, Жоан Лапорта, възможния трансфер на Килиан Мбапе в ... и несъмнено - съперничеството му с :

За раздялата с Барса
" Беше ми казано, че не мога да остана, че не могат да подпишат нов контракт с мен. Не знам дали имаше нещо друго с изключение на финансовите проблеми, само че ми споделиха, че не могат да възобновят контракта ми ".
За някогашния му треньор Роналд Куман
" Куман дойде в доста сложен миг за клуба, когато значими играчи напуснаха, само че съумя да докара много млади играчи. Както и преди споделих, най-лесното е да се упрекват треньорите и те го знаят, тъй като това е част от работата им. Нямам подозрения, че Барселона ще се завърне и ще се изкачи в класирането. Винаги желая най-хубавото за Барселона. Аз съм почитател на клуба, макар че към този момент не играя там ", призна Меси.
За Шави Ернандес
" С Шави Барселона ще пораства. Той е треньор, който знае доста и е човек, който познава клуба доста добре. Откакто напусна, поддържаме връзка. Не помня какво му написах, само че го поздравих за тази нова стъпка в кариерата му. Шави е почитан от почитателите и играчите и е значима фигура за всички млади футболисти. Освен това той е добър преподавател и това ще е от изгода на клуба ".
За вероятно завръщане на " Ноу Камп "
" Очевидно, в случай че мога по някакъв метод да оказа помощ на клуба и допринеса с нещо, ще се веселя да се завърна. Винаги съм казвал това. Един ден ще се завърна в Барселона, тъй като това е моят дом и аз пребивавам там ", не скри аржентинецът.
За Дани Алвеш
" Истината е, че идването на Дани Алвеш ме изненада, изключително в този миг. Мисля, че е положително попълнение и както Шави, той ще бъде значим за младите играчи. Алвеш ще помогне на тима да израсне, той има нрав на победител ".

За бъдещето на Килиан Мбапе
" Истината е, че не знам. Само той знае какво ще направи. Това, което мога да кажа, е, че съм благополучен, че той е тук. Той е значим състезател в борбата за наши цели през този сезон ", сподели Меси и разкри, че Мбапе не би имал проблем с акомодацията в Ла Лига, защото приказва доста добър испански!
За съперничеството с CR7
" Състезавахме се самостоятелно и отборно в едно състезание дълго време. Имахме идентични цели, сцената бе страхотна за нас и за почитателите. Това е хубав спомен, който ще остане във футболната история. Кристиано сподели, че няма проблем с акомодацията в Манчестър Юнайтед. Той познава клуба и от началото стартира да вкарва голове ".

За връзките със Серхио Рамос
" В началото беше страно след години на съревнование сред нас, като водачи на Барселона и Реал Мадрид и битка на терена в много дербита, само че всичко, което се е случило, остава на терена. Ние се почитаме ", съобщи Лео Меси.
За сезон 2021/22 в Ла Лига
" Реал Мадрид постоянно се бори за трофея, това важи и за Атлетико Мадрид. Мисля, че има по-добри тимове от Барселона, само че това не значи, че тимът би трябвало да бъде отписван. С идването на Tави и възобновяване на някои играчи, те могат да порастват и да се борят ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР