Бившият футболист на английския национален отбор и Манчестър Юнайтед -

...
Бившият футболист на английския национален отбор и Манчестър Юнайтед -
Коментари Харесай

Рууни спечели! Може да паркира трактор в двора си

Бившият футболист на британския народен тим и " Манчестър Юнайтед " - Уейн Рууни, ще може да паркира трактор в двора на новото си скъпо имение!

Казусът може да наподобява комичен, само че нападателят си бореше за това право цели 21 месеца.
Рууни: Защо футболистите би трябвало да са жертвите? "Имам съотборник, който живее с майка си в общинско жилище ", съобщи някогашният британски национал
Рууни и фамилията му строят чисто ново имение в Чешир. Според медиите в Англия в него актуалният състезател на " Дарби Каунти " е вложил 20 млн. паунда.

В проекта на парцела са планувани няколко фермерски постройки. За това Рууни е изискал позволение в двора да бъде паркиран и трактор. Местният съвет обаче е отказал, предвид на естетиката в квартала. От там сметнали, че трактор не се връзва в цялостната картина.

Футболистът не се отказал и обжалвал на по-висока инстанция, от където му разрешили да си докара огромно селскостопанско возило.

Снимка: Getty Images

Освен това в своето имение той ще има футболно игрище в действителни размери и със съблекални. Рууни ще може да играе там единствено през деня, тъй като не му разрешиха да постави прожектори за осветяване.
Уейн Рууни строи къща с бункер и тунел за бягство за 20 млн. паунда Семейството ще разполага с електромобил, който е постоянно в подготвеност да ги изведе на безвредно място
Но пък е ясно, че в парцела ще има просторен гараж, киносалон, асансьори и... бункер със стоманени порти.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР